Oldal kiválasztása

HÉVÍZ 69.000 vagy 199.000 Forint

Igazi feltöltődés Hévízen! 3 éjszaka félpanzióval, két fő részére:

  • 3 csillagos szállodában (Hunguest Hotel Panorama Hévíz) 69.000 forint
  • 5 csillagos szállodában (Lotus Therme Hotel & Spa*****) 199.000 forint

Hunguest Hotel Panorama Hévíz***

Hévíz szívében helyezkedik el, a közelben található a sétálóutca, a mozi, a múzeum és a buszpályaudvar. Ideális távolságra fekszik Hévíz fontosabb látnivalóitól, nevezetességeitől. Keszthely a csodálatos Festetics kastéllyal és a Balaton part a kikötővel mindössze 7 km-re található. A szállodát a Szent András Reumakórház és Gyógycentrum gyógy- és élményfürdőjével fedett, fűtött folyosó kapcsolja össze.

Lotus Therme Hotel & Spa*****

Hévíz szívében található az 5 csillagos Lotus Therme Hotel & Spa. Lazuljon el, és enegedje, hogy testét, lelkét kényeztessék a wellnessfürdőben, ahol masszázs, testkezelés és arckezelés várja a pihenni vágyókat. Élvezze ki a szálláshely kínálta szabadidős létesítményeket és szolgáltatásokat, mint például az 5 beltéri medence, a szabadtéri teniszpálya és az edzőterem

A MEGVESZEM gombra kattintva elküldöd nekünk vásárlási szándékodat a 2 fős utazásra. Ezután hamarosan kapni fogsz egy linket, ahol biztonságosan, kártyával befizetheted vagy átutalhatod az utazás árát. A foglalást a fizetés beérkezésekor véglegesítjük, és küldjük a visszaigazolást minden információval. Késedelmes befizetés vagy nem megfelelő összeg utalása esetén előfordulhat, hogy a helyek elfogynak. Ez esetben alternatívát kínálunk, vagy visszautaljuk a teljes összeget.